Veelgestelde vragen

Is de Buckley Belt beschikbaar in mijn maat?

Elke Buckley Belt wordt geleverd in een maat van 130 cm. Deze kan eenvoudig worden aangepast naar een kleinere maat. Zie deze link voor verdere instructies.

Van welk materiaal is de riem gemaakt?

De materialen die we bij Buckley gebruiken zijn zorgvuldig geselecteerd. Zo is al het leer dat we gebruiken 100% eco-leder en is de gesp volledig van metaal.

Hoe stevig is de riem bevestigd?

Bij Buckley staan we garant voor de hoogste kwaliteit. Dat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat de riem veilig is bevestigd met het innovatieve systeem, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de riem in de loop van de dag loskomt.

Het losmaken van de riem is net zo eenvoudig als het bevestigen van de riem, dankzij de slimme hendel op de gesp.

Hoe zit het met de verzending?

Omdat Buckley in meerdere landen actief is, hebben we ervoor gekozen om onze producten te verzenden vanuit een centraal gelegen warenhuis. Deze keuze heeft ons veel opslag- en verzendkosten bespaard. Hierdoor kunnen wij onze Buckley Belt tegen een zeer concurrerende prijs aanbieden. Ook nemen wij de internationale verzendkosten voor onze rekening en bieden wij onze klanten een gratis verzendmethode aan.

Alle bestellingen worden binnen 1 week in ons magazijn verwerkt. Door de huidige situatie zijn de levertijden langer dan u normaal gesproken van ons gewend bent. Dit kan momenteel ongeveer 10 tot 25 dagen duren. Wij doen ons best om de levertijd voor u zo kort mogelijk te houden.

Heb ik een geld terug garantie?

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren. Wij betalen u 100% van het aankoopbedrag terug. Klik op deze link voor meer informatie.

Staat mijn vraag er niet bij?

Als uw vraag nergens op onze website wordt beantwoord, kunt u ons altijd een e-mail sturen via onze contactpagina.
Veilige gratis zending binnen Nederland en België

Betaal later met Klarna‏‏‎‏‏‎

Niet tevreden, geld-terug-garantie

24/7-ondersteuning