Section
Drop element here

VERZEND INFORMATIE

We geven je graag een overzicht van ons verzendproces en wat je bij elke stap kunt verwachten, zodat je beter begrijpt waarom het 8-12 dagen duurt voordat je je bestelling ontvangt.

DAG 1: ORDERVERWERKING

Zodra we je bestelling ontvangen, begint ons team onmiddellijk met de verwerking ervan. Dit omvat het controleren van de details van je bestelling, het controleren van de beschikbaarheid van de voorraad en het voorbereiden van de benodigde materialen voor de productie.

DAG 2-4: RIEM PRODUCTIE

Onze vakkundige ambachtslieden beginnen met het maken van je riem met ons automatische sluitsysteem. Elke riem wordt met de hand gemaakt van de beste materialen, zodat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Dit proces kost tijd, maar we willen er zeker van zijn dat elke riem die we maken voldoet aan onze normen van uitmuntendheid.

DAG 5: KWALITEITSCONTROLE

Nadat je riem klaar is, inspecteert ons kwaliteitscontroleteam deze zorgvuldig om er zeker van te zijn dat hij aan onze normen voldoet. We controleren op gebreken, onregelmatigheden of beschadigingen om ervoor te zorgen dat de riem die je ontvangt in perfecte staat is.

DAG 6-7: VERWERKEN

Zodra je riem onze kwaliteitscontrole heeft doorstaan, wordt hij zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor verzending. Dit houdt ook in dat we de juiste verzendmethode selecteren op basis van je locatie en ervoor zorgen dat je bestelling correct wordt gelabeld en getraceerd.

DAG 8-12: VERZENDING & LEVERING

Je bestelling wordt verzonden via de geselecteerde verzendmethode en de levertijd is afhankelijk van je locatie. Voor je gemak schatten we de totale levertijd op 8 tot 12 dagen.

Hoewel we ernaar streven om je bestelling binnen dit geschatte tijdsbestek te leveren, kunnen er onverwachte vertragingen optreden door factoren waar wij geen invloed op hebben, zoals weersomstandigheden of vertragingen bij andere verzendbedrijven.

We stellen je geduld en begrip op prijs en houden je op de hoogte van alle updates met betrekking tot je bestelling. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingse-mail met traceergegevens, zodat u de reis van uw pakket naar uw huis kunt volgen.

Bedankt dat u gekozen hebt voor Buckley Belts!

RETOUR INFORMATIE

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Na annulering heb je nog eens 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren.

Je kunt retouren sturen naar ons retouradres in Nederland. Alleen de kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Informatie over de verzendkosten kun je vinden op de website van je transporteur. Als je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, moet het Product worden geretourneerd met alle meegeleverde accessoires en (indien mogelijk) in de originele staat en verpakking.

Neem om gebruik te maken van dit recht altijd eerst contact met ons op via support@buckleybelts.nl. Wij betalen u dan het aankoopbedrag terug binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw retourzending, mits het Product in goede staat is geretourneerd.

IK HEB MEER VRAGEN

Maximale aandacht voor detail

14 dagen geld terug garantie

Meer dan 10.000 tevreden klanten

WHAT OUR STYLISH CUSTOMERS SAY

BE SURE TO FOLLOW US

@BUCKLEYBELTS

STAY UP TO DATE

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER (FOR FREE) IN ORDER TO STAY UP TO DATE ON OUR LATEST INVENTIONS AND EDITIONS TO OUR COLLECTIONS