Section
Drop element here

RETOURBELEID

Herroepingsrecht: U heeft het recht om zonder opgave van redenen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze te annuleren. Na deze annulering heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen. LET OP: Terugbetalingen zijn niet mogelijk wanneer de riem is afgeknipt.

Stappen voor retourneren:

1. Neem contact op:
Voordat u een artikel retourneert, vragen we u vriendelijk om altijd eerst contact met ons op te nemen via het onderstaande contactformulier. Dit helpt ons om uw retourzending efficiënt te verwerken en eventuele vragen te beantwoorden.
2. Retouradres:
U kunt het product retourneren naar ons adres. De details hiervan worden u verstrekt nadat u contact met ons hebt opgenomen.
3. Staat van het product:
Het product dient, indien redelijkerwijs mogelijk, met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking te worden geretourneerd.

Kosten:
Houd er rekening mee dat de kosten voor de retourzending voor eigen rekening zijn. Raadpleeg uw verzendmaatschappij voor exacte tarieven.

Terugbetaling:
Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product zullen we het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terugstorten, mits het product in goede staat is geretourneerd.

VERZOEK RETOUR

BE SURE TO FOLLOW US

@BUCKLEYBELTS

STAY UP TO DATE

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER (FOR FREE) IN ORDER TO STAY UP TO DATE ON OUR LATEST INVENTIONS AND EDITIONS TO OUR COLLECTIONS